Het lijkt alweer zolang geleden! - Reisverslag uit Oosterbeek, Nederland van Ilse Bassant - WaarBenJij.nu Het lijkt alweer zolang geleden! - Reisverslag uit Oosterbeek, Nederland van Ilse Bassant - WaarBenJij.nu

Door: Ilse

Blijf op de hoogte en volg Ilse

07 Februari 2010 | Nederland, Oosterbeek

Lieve allemaal,

Inmiddels ben ik alweer anderhalve week op Nederlandse bodem. Veel mensen heb ik al gezien, wat ik ontzettend leuk en gezellig vond. Mijn agenda staat de komende tijd nog vol met gezellige afspraken met anderen die ik nog niet heb gezien.

Een aantal studenten die ik heb leren kennen in Zuid Afrika heb ik alweer gezien in Nederland. Dat was zo'n raar gevoel, alsof het allemaal niet klopte om ze hier zomaar tegen te komen.

Het weer in Nederland valt me ontzettend tegen. Het is natuurlijk niet niks om vanuit een warm en aangenaam klimaat ineens hier in de kou, sneeuw en regen te komen.
Ook vind ik dat men zich ontzettend druk maakt over bepaalde zaken, waarvan ik denk, jongens, denk nou even goed na dan is het over een week opgelost.

Ik moet zeggen, het liefst stap ik vandaag nog in het vliegtuig terug. Ik mis het heel erg. De lieve mensen, de kinderen, het weer, het eten en ga zo maar door.

Ik weet nu ook zeker dat ik ooit nog een keer terug ga!

Ik ben druk bezig met het maken van een fotoalbum, het afstuderen is begonnen en ik ben alweer plannen aan het maken voor een vervolg studie op de universiteit. Kortom, het Nederlandse leven is wel weer helemaal begonnen.

Dit was echt het aller, allerlaatste verhaal over een prachtige ervaring!

Nogmaals bedankt voor al jullie reacties en ik zou zeggen tot mijn volgende reis!

Veel liefs,

Ilse